TERMENI SI CONDITII

Sunteti bineveniti la termofarc.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita pagina nostra trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite in anumite conditii. Daca vizitati pagina termofarc.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de termofarc.ro, inseamna ca acceptati Conditiile de Utilizare descrise mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

CONFIDENTIALITATEA

SC TERMOFARC SRL este persoana juridica cu sediul social in Sacele B-dul Brasovului nr 118, Brasov, constituita si functionand in baza legilor romanesti, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/2079/1994, avand cod de inregistrare fiscala 6185072.
Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe pagina nostra:
– procesarea comenzilor;
– oferirea de produse si/sau servicii;
– solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
– realizarea studiilor de piata si de produs si marketing-ul produselor din termofarc.ro;
– inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.
Datele personale care le prelucram sunt: datele dumneavoastra de identificare, tranzactionale, localizare, financiare pe care le colectam direct de la dumneavoastra sau din alte surse atunci cand suntem direct implicati intr-o colaborare sau sunteti clientul nostru.
Datele dumneavoastra sunt prelucrate pe tot parcursul relatie noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu.
Termofarc respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra.
Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti decat pentru indeplinirea contractului dintre cele doua parti (Ex: Transportator / Curierat – informatii despre nume, adresa, telefon)
Termofarc.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile termofarc.ro
Drepturile dvs. sunt precizate mai jos:
– dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatiile de prelucrare a datelor dvs. personale
– dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa
– dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti opta pentru stergera datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege
– dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege
– dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
– dreptul de retragere al consimtamantului – in cazul in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., puteti sa vi-l retrageti oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pe viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.
– drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.
Aceste drepturi se pot exercita prin simpla trimitere a unei solicitari pe adresa noastra de email ofertare@termofarc.ro

COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati pagina noastra sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
– sa primiti in acelasi mod de la termofarc.ro mesajele;
– sa agreati mesajele postate de noi pe pagina termofarc.ro;
– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui site (text, grafica, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea Termofarc si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru pozele digitale afisate, schite, documente si anumite texte (articole) pot fi produse, reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text, dupa caz. Dreptul de autor poze, descrieri tehnice, schite, precum si pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor daca sunt si asemenea cazuri. Orice reproducere, utilizare pe siteurile poprii sau in publicitatea personala a utilizatorilor, copiere totala, partiala, secventiala, in orice format si sub orice forma, fara acordul expres in scris al Termofarc, atrage de la sine raspunderea penala si materiala a faptuitorului conform legii.
Aceste materiale pot fi utilizate doar pentru informarea clientilor, partenerilor, colaboratorilor, salariatilor, membrilor familiei, in formatul original, cu inscrisurile originale asupra produselor din catalog.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Termofarc incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si 100 % actuala. Ne rezervam dreptul de a modifica produsele, datele tehnice si alte date precizate pe site. Precizam ca exista posibilitatea ca poza produsului prezentat pe site sa fie vizualizat in culori si nuante diferite de la monitor la monitor.Pentru a evita neintelegerile de acest fel este necesar ca inainte de a finaliza comanda sa va consultati telefonic cu unul dintre consultantii de vanzari.

RESPONSABIL DPO

Responsabil DPO este Carmen Adeaconitei mobil: 0757533987, e-mail: dpo@termofarc.ro inregistrat la ANSPDCP cu numar registru general 0029671 din 10/07/2018

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu utilizarea acestora. Mai multe info..